Gastenboek

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
28 berichten.
Miriam en Johan schreef op 15. februari 2015
Genoten van de gastvrijheid en vriendelijkheid van Walla en Jaap. Gezellig gekletst. De kamer was erg schoon en van alle gemakken voorzien! Heerlijk ontbijt! Zeker voor herhaling vatbaar. Walla en Jaap, heel veel succes!
Genoten van de gastvrijheid en vriendelijkheid van Walla en Jaap. Gezellig gekletst. De kamer was erg schoon en van alle gemakken voorzien! Heerlijk ontbijt! Zeker voor herhaling vatbaar. Walla en Jaap, heel veel succes!... Sluiten
Liesbeth schreef op 19. januari 2015
Wow, wat een verschil die vloer in de eetkamer. Prachtig gedaan. Tot gauw!
Wow, wat een verschil die vloer in de eetkamer. Prachtig gedaan. Tot gauw!... Sluiten
Petra Kwerreveld schreef op 11. januari 2015
Hallo Walla en Jaap, Hoe gaat ie daar? Zo te zien gaat het een mooi vloertje worden en zal het er stukken beter uitzien. Jullie lekker sneeuw, wij waaien al dagen van onze fiets en het water komt soms met emmers tegelijk naar beneden. Verder alles qua gezondheid goed ? Ogen en zo? Groet uit Prinsenbeek, Petra, Ronald en de meiden.
Hallo Walla en Jaap,
Hoe gaat ie daar? Zo te zien gaat het een mooi vloertje worden en zal het er stukken beter uitzien. Jullie lekker sneeuw, wij waaien al dagen van onze fiets en het water komt soms met emmers tegelijk naar beneden. Verder alles qua gezondheid goed ? Ogen en zo? Groet uit Prinsenbeek, Petra, Ronald en de meiden.... Sluiten
Jetske schreef op 5. januari 2015
Hoi Walla en Jaap, Mooie website en de skigebieden zien er ook goed uit. We komen snel een keer. Met ski's, motor, camper of tent 🙂 Veel succes met jullie Gasthof! Groetjes Gerrit en Jetske
Hoi Walla en Jaap,

Mooie website en de skigebieden zien er ook goed uit. We komen snel een keer. Met ski's, motor, camper of tent 🙂
Veel succes met jullie Gasthof!

Groetjes Gerrit en Jetske... Sluiten
Monique Eickhoff schreef op 27. november 2014
Lieve Walla en Jaap, wat een prachtig plekje hebben jullie (voor ons) gevonden. Wij gaan jullie zeker opzoeken daar! Heel veel geluk, plezier en goede business in Deutschland!
Lieve Walla en Jaap,

wat een prachtig plekje hebben jullie (voor ons) gevonden. Wij gaan jullie zeker opzoeken daar!
Heel veel geluk, plezier en goede business in Deutschland!... Sluiten
Huub schreef op 27. november 2014
Hoi Walla en Jaap. Heb net gekeken op jullie website en ik moet zeggen, het ziet er prachtig uit. Jammer dat het vanuit Zuid Afrika zo ver weg is want anders was ik zeker een keer langs gekomen. Ik wens jullie héél véél succes toe in jullie nieuwe vaderland en hoop dat straks alles naar jullie tevredenheid zal verlopen. Groetjes Huub.
Hoi Walla en Jaap.
Heb net gekeken op jullie website en ik moet zeggen, het ziet er prachtig uit. Jammer dat het vanuit Zuid Afrika zo ver weg is want anders was ik zeker een keer langs gekomen.
Ik wens jullie héél véél succes toe in jullie nieuwe vaderland en hoop dat straks alles naar jullie tevredenheid zal verlopen.

Groetjes Huub.... Sluiten
marjan van louvezijn-Veld schreef op 26. november 2014
Ik kwam jullie site tegen op de site van de motorbabes, waar ik ook lid van ben. Ziet er goed uit. Zal de site meteen opslaan bij me favoriete en ik denk dat jullie ons a.s jaar wel een keer zullen zien. Alvast heel veel success. Groetjes, Marjan
Ik kwam jullie site tegen op de site van de motorbabes, waar ik ook lid van ben. Ziet er goed uit. Zal de site meteen opslaan bij me favoriete en ik denk dat jullie ons a.s jaar wel een keer zullen zien.

Alvast heel veel success.

Groetjes, Marjan... Sluiten
Walla en Jaap schreef op 9. november 2014
Hierbij ons 1e bericht in het gastenboek van onze website Gasthof Walhalja. Wij hopen dat iedereen het naar zijn/haar zin zal hebben en ook heeft gehad tijdens Uw verblijf bij ons en wij hopen U graag weer terug te zien. Wij zien graag al Uw reacties in ons gastenboek. Op- en/of aanmerkingen alsmede suggesties of ideeën horen we graag van U. MAIL ONS HIEROVER. Motorvriendelijke groeten van Walla en Jaap
Hierbij ons 1e bericht in het gastenboek van onze website Gasthof Walhalja.
Wij hopen dat iedereen het naar zijn/haar zin zal hebben en ook heeft gehad
tijdens Uw verblijf bij ons en wij hopen U graag weer terug te zien.
Wij zien graag al Uw reacties in ons gastenboek.

Op- en/of aanmerkingen alsmede suggesties of ideeën horen we graag van U.
MAIL ONS HIEROVER.

Motorvriendelijke groeten van Walla en Jaap... Sluiten

16 reacties

 1. Hierbij ons 1e bericht in het gastenboek van onze website Gasthof Walhalja.
  Wij hopen dat iedereen het naar zijn/haar zin zal hebben en ook heeft gehad
  tijdens Uw verblijf bij ons en wij hopen U graag weer terug te zien.
  Wij zien graag al Uw reacties in ons gastenboek.

  Op- en/of aanmerkingen alsmede suggesties of ideeën horen we graag van U.
  MAIL ONS HIEROVER.

  Motorvriendelijke groeten van Walla en Jaap

 2. Ik kwam jullie site tegen op de site van de motorbabes, waar ik ook lid van ben. Ziet er goed uit. Zal de site meteen opslaan bij me favoriete en ik denk dat jullie ons a.s jaar wel een keer zullen zien.

  Alvast heel veel success.

  Groetjes, Marjan

 3. Hoi Walla en Jaap.
  Heb net gekeken op jullie website en ik moet zeggen, het ziet er prachtig uit. Jammer dat het vanuit Zuid Afrika zo ver weg is want anders was ik zeker een keer langs gekomen.
  Ik wens jullie héél véél succes toe in jullie nieuwe vaderland en hoop dat straks alles naar jullie tevredenheid zal verlopen.

  Groetjes Huub.

 4. Lieve Walla en Jaap,

  wat een prachtig plekje hebben jullie (voor ons) gevonden. Wij gaan jullie zeker opzoeken daar!
  Heel veel geluk, plezier en goede business in Deutschland!

 5. Hoi Walla en Jaap,

  Mooie website en de skigebieden zien er ook goed uit. We komen snel een keer. Met ski’s, motor, camper of tent 🙂
  Veel succes met jullie Gasthof!

  Groetjes Gerrit en Jetske

 6. Hallo Walla en Jaap,
  Hoe gaat ie daar? Zo te zien gaat het een mooi vloertje worden en zal het er stukken beter uitzien. Jullie lekker sneeuw, wij waaien al dagen van onze fiets en het water komt soms met emmers tegelijk naar beneden. Verder alles qua gezondheid goed ? Ogen en zo? Groet uit Prinsenbeek, Petra, Ronald en de meiden.

 7. Genoten van de gastvrijheid en vriendelijkheid van Walla en Jaap. Gezellig gekletst. De kamer was erg schoon en van alle gemakken voorzien! Heerlijk ontbijt! Zeker voor herhaling vatbaar. Walla en Jaap, heel veel succes!

 8. Lekker 2 dagen erop uit geweest met z’n 4-tjes. Nachtje geboekt bij Walhalja. Prima geregeld, netjes, schoon, ruime kamers, prima bedden. Qua ligging ook erg mooi. Kortom een aanrader! Bedankt en succes! We komen zeker nog eens terug.

 9. Van 23 t/m 28 februari 2015 zijn wij samen met onze 2 kinderen te gast geweest bij Walhalja. We hebben genoten van de gastvrijheid. Alles was goed verzorgd, de kamer, het ontbijt, maar ook het hartelijke welkom en de gezelligheid van Walla en Jaap. Kortom, zeker een aanrader én voor ons om hier nog een keer terug te komen. Walla & Jaap bedankt voor jullie goede zorgen! 🙂

 10. Beste gasten, wij waarderen jullie leuke reacties en zijn blij dat we “onze openings vuurdoop” doorgekomen zijn met alleen maar zeer tevreden gasten. Wij vonden het erg gezellig en we hopen jullie allemaal zeker nog eens terug te zien bij ons Gasthaus Walhalja.
  groeten van Walla en Jaap

 11. Met genoegen zie ik dat jullie de tarieven naar onder hebt aangepast.
  De meeste doorsnee hollanders betalen vaak niet meer als 65 euro en duitsers betalen vaak tot 75 euro voor een overnachting.
  En zeker motorgroepen hebben zo hun eigen goedkope stekkies waar ze vaak terug komen.
  We vonden de uitnodiging heel leuk en gezellig.
  We hopen dat jullie goede zaken gaan doen en voor vrije informatie weet je ons te vinden
  met vriendelijke groeten
  peter en antoinette jansen

 12. Walla en Jaap, Bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben genoten. Alles klopte, goede bedden, heerlijke BBQ en ontbijt, mooie omgeving. En s’avonds nog heerlijk gewandeld, wild gespot, en tot in de late uurtjes nog lekker buiten gezeten. Kan het iedereen aanbevelen jullie “Gasthaus”eens aan te doen.

 13. Van 10 t/m 13 september een fijn verblijf gehad bij Walla en Jaap. Prima adres voor een mooie prijs. Avondeten werd besteld bij een zaak in de buurt, mooi geregeld! Tevens een hele goeie Wifi. Kortom, voor herhaling vatbaar! Nog bedankt voor de gastvrijheid! Gr, Rien

 14. Hallo Walla en Jaap,

  Wat een fantastisch verblijf hebben wij bij jullie gehad. En wat een gastvrijheid.
  Bedankt voor de gezellige gesprekken. Een prachtige locatie met mooie ruime kamers.
  Erik en Els

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *