Motor rijden

Motor rijden in het Sauerland
Motorrijders houden van scherpe bochten en golvende landschappen. Beide vindt men in ruime mate in het Schmallenberger Sauerland, waar –zoals bekend- meer dan duizend bergen het landschap kenmerken. Dat alles zorgt voor veel afwisseling, ook bij het gemotoriseerd ‘Hill-Hopping’.

Want: is die ene bergtop eenvoudig en gemakkelijk bedwongen, dan wacht de volgende erop om via talrijke haarspeldbochten beklommen te worden. Een topografische doorsnede van de regio laat zien, waarom de grote doorgaande en kleinere straten in het Sauerland zowel een rij technische uitdaging zijn alsook als een geheime tip voor leuke toertochten.

Winkhausen is een ideaal uitgangspunt voor vele motortochten in het land van de duizend bergen. Met de mooiste bochten direct voor de huisdeur. Smalle, rustige straten kronkelen bergop en bergaf. Stuwmeren met kleine, idyllische baaien zijn geliefde doelen. Bij ons vindt u veel gezellige motorrijders. De beste routetips en adressen van de meest geliefde motortrefpunten staan in het Sauerland-Roadbook, Of voor meer informatie en routes zie: Sauerland Roadbook. Voor meer informatie en routes zie: Sauerland Roadbook. Wij raden aan om ook deze tochten zeker eens te rijden: Hochsauerland Höhenstraße

Op de motor dwars door de schitterende natuur van het Sauerland. De heuvelachtige omgeving in het Sauerland is geliefd onder fervente motorliefhebbers. Uitdagend bochtenwerk, grote hoogteverschillen, prachtig afwisselende natuur, landelijke weggetjes met karakteristieke haarspeldbochten en schitterende mooie vergezichten garanderen schitterende motortochten.
De mooie natuur in het Sauerland biedt een fantastische vakantiebestemming met stuwmeren, naaldbossen, vele wandelpaden en druipsteengrotten.

Motrorroutes om te downloaden