Reserveren

Gaarne uw reservering of aanvraag rechtstreeks naar ons mailen.

Telefoon: +49 (0)2975 80 999 20 (per 15 maart 2024) of +31-6-46607978
Email: gasthofwalhalja@gmail.com

Onze annuleringsvoorwaarden

Op www.booking.com kan het zijn dat wij via hun bookingskalender vol zijn, maar we hebben meestal een extra 4 persoonskamer als reserve. U kunt ons dus altijd mailen/bellen om na te gaan of we nog kamers beschikbaar hebben. Indien u op www.booking.com kijkt en ziet dat wij beschikbaarheid hebben, kunt u ons ook bellen, whattsapp’en of mailen om te reserveren, aangezien het voor u en ons aantrekkelijker is om direct via ons te boeken.

Indien u informatie wilt of een boeking wilt doen per mail, gaarne doorgeven:
– Met hoeveel personen u komt.
– Welke kamer u wilt reserveren.
– De in- en uit checkdatum en indien u dat al weet de tijden.

U krijgt van ons altijd een bevestigingsmail.

Hartelijke dank voor uw reservering en vertrouwen in ons.

Regine en Serge

BELANGRIJK:
Met ingang van 25 mei 2018 treden in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en in Duitsland de Datenschutz-Grundverordnung (DS-GVO) in werking. Dit betekent dat vanaf die datum in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving geldt.

Wat betekent dat voor u bij een reservering?
Uw gegevens worden bij een reservering door ons zeer goed beschermd en zullen niet aan derden worden verstrekt. Zij worden door ons veilig en enkel alleen voor onze administratie bewaard/gebruikt. Kopie├źn van de facturen van de reserveringen met daarop uw naam en adres of andere door u opgegeven persoonlijke informatie worden alleen en uitsluitend verstrekt aan onze boekhouder die deze verwerkt voor de belastingdienst.
U geeft bij een reservering toestemming en akkoord om uw gegevens veilig en vertrouwd te bewaren voor onze administratie.

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.